We lanceerden Walle&Walle® met als doel de everyday carry van de mens op een minimalistische luxe en praktische manier te organiseren en te verbeteren.

Onze Designs

We willen producten creëren die passen in onze moderne tijd, maar wel met een klassieke stijl. Daarom hebben we besloten om een slim, minimalistisch design aan te nemen, met een classic luxury touch.

Walle&Walle® producten zullen je lifestyle compleet maken en zijn speciaal voor jou, gemaakt op een manier zoals jij het wil gebruiken. Onze producten zijn gemaakt voor iedere gelegenheid, zodat je zowel op het werk als op straat stijlvol blijft.

Your Everyday Carry Organized

Een van onze doelen is om het leven gemakkelijker te maken. Dat doen we door innovatie, luxe en klassieke lederen goederen samen te brengen en slimme technologie te gebruiken om producten te creëren die het leven simpeler en slimmer maken.

Innovation

We dragen nu minder met ons mee, maar wat we meedragen, is waardevoller dan ooit. Als je erover nadenkt is het best wel shockerend dat we onze meest waardevolle zaken meebrengen zonder enige beveiliging.

Daarom beschikken al onze Walle&Walle® producten over RFID-technologieën en indelingen waardoor alleen jij weet waar jij je meest waardevolle spullen hebt bewaard.

Craftmanship

De Walle&Walle® producten zijn gemaakt volgens moderne Nederlandse designs in combinatie met de beste kwaliteit leer en stoffen. Dit zorgt voor een uniek en prachtig designproces met een enorm verlangen naar constante verbetering, terwijl we onze producten de innovatieve touch geven van de huidige slimme technologie.